experience center

Merida Experience Center

Beleef in het Merida Experience Center in Apeldoorn de complete Merida ervaring! In onze ruime showroom staat het grootste gedeelte van de collectie overzichtelijk gepresenteerd. Gelukkig mag je bij ons niet alleen maar kijken. Het is bij ons namelijk ook mogelijk – of de bedoeling – dat je de fiets eens echt aan de tand gaat voelen. Door de ligging aan de rand van de Veluwe is het Merida Experience Center de perfecte uitvalsbasis voor een uitdagende testrit. Ga met een racefiets de beroemde Posbank op of pak met de mountainbike een van uitdagende routes over de Veluwe. 

merida experience center

merida experience center

 

OPENINGSTIJDEN SHOWROOM

Het Merida Experience Center is maandag t/m zaterdag geopend van 09:00 tot 17:00 uur.
Kom langs, laat je adviseren en bestel direct je nieuwe fiets! 

In verband met de Velofollies beurs in Kortrijk (18, 19 en 20 januari) kan ontbreken er in deze periode helaas een aantal fietsen in onze showroom. Komt u voor één speciaal model? Neem dan eerst even contact met ons op! 

KOM, VOORDAT JE EEN FIETS KOOPT, EERST PROBEREN

Ons aanbod van testfietsen bestaat uit high-end mountainbikes, racefietsen en elektrische fietsen. Neem contact op voor beschikbaarheid en het inplannen van een testrit.

 

Adres

Merida Experience Center
Laan van Westenenk 102
7336 AZ Apeldoorn

Wilt u naar een specifiek model komen kijken? Bel voor de zekerheid eerst even om te checken of deze fiets daadwerkelijk aanwezig is.

TELEFOON: 055 506 22 00

 

Neem alvast een kijkje in onze showroom