Update terugroepactie Scultura voorvorken


Geplaatst op: 06-09-2017

Beste Merida rijd(st)er,

Tot onze grote spijt hebben wij recent een vrijwillige terugroepactie op moeten zetten in verband met een constructiefout in een serie carbon voorvorken, gemonteerd in een aantal Merida Scultura modellen. Wij betreuren dat u hierdoor tijdelijk uw Merida racefiets niet heeft kunnen gebruiken.

De stand van zaken is momenteel zo dat de eerste vervangende voorvorken bij ons zijn binnengekomen en worden doorgestuurd naar onze dealers. Met deze levering kunnen wij reeds een deel van de geclaimde voorvorken vervangen, het is echter nog niet voldoende om alle voorvorken te vervangen.

Er wordt ondertussen hard gewerkt om zo snel mogelijk de resterende vervangende voorvorken te produceren in de juiste kleuren en aantallen. Mocht uw Merida dealer de juiste voorvork voor uw fiets hebben ontvangen, dan zal hij/zij contact met u opnemen om een afspraak te plannen voor het ombouwen van de voorvork.

Weet u niet zeker of uw fiets ook onder deze terugroepactie valt? Lees dan dit bericht of ga langs bij uw Merida dealer!