Zoek een Merida dealer

Merida heeft een uitgebreid dealernetwerk in de Benelux. Vind hier een dealer bij jou in de buurt.

Voer plaats, adres of postcode in:

  DIVERSE TYPEN DEALERSHOPS


  Merida Experience Center

  In het Merida Experience Center is het volledige aanbod van Merida racefietsen, mountainbikes, hybrides en e-bikes te bewonderen. Het is ook mogelijk om op een geselecteerd aantal racefietsen, mountainbikes en e-bikes een testrit te maken door de mooie natuur van de Veluwe. Maak hiervoor een afspraak met het Merida Experience Center. Daarnaast kunt u in het Experience Center terecht voor het complete assortiment Merida kleding en accessoires en het volledige Birzman fietspompen en gereedschap aanbod.

  Merida Premium-Shops

  De Merida Premium Shop biedt een brede selecte Merida fietsen aan, van e-bike tot racefiets en mountainbike. Het is het juiste adres voor zowel sportieve fietsers als fietsforensen. Het brede aanbod Merida fietsen maakt de Premium Shop het perfecte adres voor gespecialiseerd advies over een nieuw te kopen fiets en natuurlijk het service en onderhoud nadien.

  Regular Shops

  De Regular Shop is het adres voor informatie en advies over je nieuw te kopen Merida fiets. Uiteraard kan je er ook terecht voor alle onderhoudsbeurten die jouw fiets periodiek nodig heeft. De Regular Shop heeft een zelf geselecteerd assortiment Merida fietsen in de winkel staan. Zit jouw fiets er niet tussen? De winkel kan uiteraard jouw nieuwe fiets gewoon leveren!