M.O.R.E. News


Geplaatst op: 17-01-2018

Merida Reacto Disc 8000-e wint design & innovation award 2018

Nadat in 2017 de eOne-Sixty 900-E aan de haal ging met de Design & Innovation Award is dit jaar onze Reacto Disc 8000-E de winnaar van deze prestigieuze prijs.

Deze award wordt na uitvoerige tests in de praktijk door journalisten, professionele testrijders en experts uit de fietsenwereld toegekend aan de beste nieuwe producten op de markt. 

Juryoordeel

Als het aankomt op rijprestaties staat de Reacto Disc 8000-E boven de concurrentie. Het precieze en soepele stuurgedrag geeft veel vertrouwen tijdens het dalen. De hoge stijfheid van het frame en afgewogen afmontage zorgen voor een perfecte krachtoverbrenging. Ondanks de hoge aero velgen en schijfremmen zijn door het gewicht van slechts 7,67 kg de klimprestaties ook uitstekend te noemen. Slimme innovaties zoals de Disc Cooler koelvinnen voor de schijfremmen, de geïntegreerde zadelpenklem en de carbon Vision cockpit tonen aan dat ze bij Merida begrijpen wat de moderne wielrenner wil. Alsof het nog niet genoeg is, is de € 6.399,- kostende Reacto Disc 8000-E ook nog eens bijzonder comfortabel zodat ook lange ritten geen enkel probleem zijn. Als deze uitvoering nog niet 'pro' genoeg is, kijk dan eens naar de Merida Reacto Disc Team-E.

design and innovation award

Sinds de lancering van deze derde generatie Reacto aero-racefietsen hebben diverse uitvoeringen al goede beoordelingen behaald in magazines over de hele wereld. Het in de wacht slepen van een Design & Innovation Award is een extra mooie waardering voor dit nieuwe model.

Meer informatie over de Design & Innovation Awards