Mountainbike Challenge dag 2017


Geplaatst op: 27-09-2017

Mountainbike Challenge dag 2017

Merida is trotste partner van Mountainbike Challenge, een organisatie met een uitgebreid aanbod aan mountainbike reizen en clinics voor alle niveau’s. Wij zijn daarom ook blij om op 28 oktober gastheer te mogen zijn voor de Mountainbike Challenge dag 2017.

Tijdens deze dag zal Mountainbike Challenge het programma voor 2018 presenteren met een aantal nieuwe mountainbike avonturen. Ook zal de promotiefilm van de spectaculaire Trans Schotland reis voor het eerst worden getoond. Na de presentaties is het tijd voor de lunch om de nodige energie te tanken voor het middagprogramma. Leer onder begeleiding van MTBWorks alles over het onderhouden van je mountainbike, verbeter je rijvaardigheid tijdens een clinic op één van de drie niveaus of geniet van de mooie omgeving van de Veluwe tijdens de mountainbike tocht.

De Mountainbike Challenge dag vindt plaats in het Merida Experience Center in Apeldoorn. Hier is de volledige collectie van Merida te bewonderen en uiteraard zijn er ook test mountainbikes beschikbaar. Het programma start om 10:00 en loopt tot +/- 16:30. Na het fietsen is er de gelegenheid om te douchen. Uiteraard sluiten we de dag af met een gezellige borrel.

Deelname kost € 15,- per persoon. Dit is inclusief lunch, drankjes en deelname aan de clinics, workshop of tocht.

Aanmelden en meer informatie via Mountainbike Challenge