M.O.R.E. News


Geplaatst op: 24-02-2017

Merida racefietsen

 
Bekijk alle racefietsen


Merida Scultura racefiets

De Scultura is onze lichtgewicht allround racefiets. Het is dan ook niet voor niets keuze van de klassementsmannen van het Bahrain Merida team. De Scultura Superlite LTD is zelfs de lichtste productie racefiets ter wereld! 
De Sculura reeks bestaat uit een brede keuze aluminium en carbon modellen. Beide opties zijn er met zowel traditionele velgremmen als met schijfremmen.

Comfort en performance is waar het bij de Scultura om draait. De houding is sportief, maar zonder in te leveren op comfort. Samen met trillingsdempende technieken maak je op een Merida Scultura racefiets moeiteloos lange ritten. 
Verkrijgbaar vanaf € 749,- Bekijk alle Merida Scultura modellen!

 


Merida Reacto racefiets

De Reacto is het echte snelheidsmonster uit de collectie! Alles is er aan gedaan om je energie zo optimaal mogelijk om te zetten in snelheid. Het is de fiets van keuze van de sprinters van het Bahrain Merida team. 

De 25 mm banden en de trillingsdempende S-Flex zadelpen (alleen op de carbon modellen) zorgen voor een opvallend comfortabele rit. Dus ook lange tochten zijn op een Reacto geen enkel probleem. 
Verkrijgbaar vanaf € 1.199,- Bekijk alle Merida Reacto racefietsen!

 
merida reacto


Merida Scultura Juliet dames racefiets

Uiteraard zijn er net als bij de mountainbikes ook specifieke racefietsen voor dames. De Scultura Juliet modellen hebben een speciale geometrie de beter aansluit bij de bouw van het vrouwelijk lichaam. Samen met de 25 mm banden zorgt dit voor een ongekend comfortabele rit.

Onze dames racefietsen zijn er in zowel aluminium als carbon varianten. Beid soorten frames zijn ook leverbaar met schijfremmen. Omdat schijfremmen met minder kracht te bedienen zijn, zijn ze ongekend populair bij de dames!
Verkrijgbaar vanaf € 749,- Bekijk alle Scultura Juliet modellen!

 
merida scultura juliet


Nieuwsgierig geworden? Ga langs bij je lokale Merida dealer of maak een afspraak voor een uitgebreide proefrit vanuit het Merida Experience Center!