Maak kans op een Gert Jakobs VIP Experience


Geplaatst op: 10-05-2017

Merida Benelux bestaat 20 jaar. Dit vieren wij in een periode van 20 weken met diverse acties. Koopt u in de periode van 22 mei tot 5 augustus een Merida racefiets uit het assortiment van de Ride, Scultura of Reacto modellen bij een van onze dealers dan maakt u kans op een gratis Gert Jakobs VIP Experience. Om mee te doen registreer je jouw nieuwe fiets vervolgens op www.merida.nl bij 'Fietsregistratie'. Uit de aangeschafte en online geregistreerde fietsen worden 40 deelnemers voor deze clinic geloot.

Gert Jakobs & Merida

De oud-renner van PDM nam deel aan de Tour de France in 1987, 1988, 1989, 1990 en 1993. Hij deed dit vooral in dienst van zijn ploeg en ploeggenoten. Jarenlang trok hij de sprint aan voor Jean-Paul van Popppel. In 1984 maakte Jakobs samen met Maarten Ducrot, Erik Breukink en Jos Alberts deel uit van de ploeg voor de 100 km ploegenachtervolging op de Olympische Spelen in Los Angeles.

Tegenwoordig is Gert vooral bekend als gast aan tafel van RTL Tour du Jour.

Daarnaast geeft Jakobs lezingen en presentaties bij bedrijven en sportverenigingen waar hij aan de hand van zijn persoonlijke ervaringen en voorbeelden uit de topsport het belang van gemotiveerde ploeggenoten of medewerkers onderstreept. Dit doet hij eventueel in combinatie met een fietsclinic.

Ook rijdt Jakobs nog regelmatig criteriums voor oud-profs en andere wielren- en mountainbike wedstrijden en uitdagingen. Wij als Merida steunen Gert Jakobs hierbij door hem te voorzien van het beste materiaal.

 

merida gert jakobs

merida gert jakobs

 

Gert Jakobs VIP Experience

Heeft u van 22 mei 2017 tot 5 augustus 2017 een Merida racefiets uit de 2017 collectie gekocht en deze fiets online geregistreerd voor garantie, dan maakt u kans op een compleet verzorgde Gert Jakobs VIP Experience. Er is plaats voor maximaal 40 deelnemers, de winnaars worden door middel van een loting geselecteerd.

Wat kunt u verwachten van de Gert Jakobs VIP Experience?
+ Inspirerende verhalen van een oud-profrenner
+ Begeleide fietsclinic incl. volgwagen
+ Een hapje en een drankje
+ Kleedkamer en douche aanwezig
+ Goodiebag