NEW BIKES 2017

THE NEW BIG NINE

Vijf jaar ervaring, één doel: de snelste MERIDA-racebike aller tijden. Na zijn vijf jaar durende, uitgesproken succesvolle prijzenjacht presenteert de teambike van het MULTIVAN MERIDA BIKING TEAM zich het komende jaar met spannende en interessante nieuwe kenmerken. De nieuwe BIG.NINE verenigt in alle opzichten alles wat nodig is voor modern en ambitieus hardtailmountainbiking... Meer over The New Big Nine.

THE NEW BIG TRAIL

Trailriding is alleen leuk op een fully? Dat idee is volkomen achterhaald! Bij de keuze voor een MTB-hardtail zijn er in feite drie aspecten van wezenlijk belang: een zo laag mogelijk systeemgewicht (essentieel als het vooral om racen gaat), zo weinig mogelijk onderhoud als gevolg van de minder complexe constructie, of het gegeven dat vergelijkbaar uitgeruste hardtails over... Meer over The New Big Trail.

THE NEW SCULTURA DISC

De beste reden voor schijfremmen op een racefiets? Schijfremmen! Of er een goede reden is om schijfremmen op een racefiets te monteren? Ja: de schijfremmen zelf! Wat je ook wilt zeggen ten aanzien van bijvoorbeeld het uiterlijk, het gewicht of andere grotendeels subjectieve beoordelingspunten, er staat één natuurkundig feit onweerlegbaar vast: schijfremmen zijn.... Meer over The New Scultura Disc.

THE NEW REACTO TRACK

Wijs de weg op het houten ovaal. Of door de stadsjungle. Hét nieuws van 2017 waarmee je op de wielerbanen of op het stadsasfalt een opvallende entree maakt! Met de REACTO TRACK presenteren we onze allereerste baanfiets, die door zijn slimme constructie niet alleen geschikt is voor het houten ovaal, maar ook de extravagante Fixie-rijder in de stadsomgeving uitdaagt... Meer over The New Reacto Track.

THE NEW CROSSWAY URBAN

Meer dan ooit klaar om het stadsbeeld te veranderen. Want veelzijdigheid is de sleutel. Nieuw voor dit jaar is de CROSSWAY URBAN. De CROSSWAY URBAN anno 2017 is te herkennen aan een nieuwe onder- en bovenbuis en die verandering is niet alleen optisch, maar verhoogt ook de framestijfheid. Hij is uitgerust met optimaal geïntegreerde spatborden,... Meer over The New Crossway Urban.