Zoek een Merida dealer

Merida heeft een uitgebreid dealernetwerk in de Benelux. Vind hier een dealer bij jou in de buurt.


Voer plaats, adres of postcode in:

  DIVERSE TYPEN DEALERSHOPS


  Bij het Merida Experience Centre kun je de gehele Merida line-up van tot wel 125 modellen fietsen zien, voelen en beleven. Van kids MTB’s, Dura Ace racefietsen van Team Lampre-Merida tot de mountainbike waar Jose Hermida vooraan mee strijdt in de wereldbekerwedstrijden.
  En natuurlijk hebben we de gehele lijn E-bikes met Bosch aandrijving, maar nu ook met Shimano STePS aandrijving.
  Behalve de fietsen heeft het M.E.C. ook een mooi assortiment Merida helmen, kleding en natuurlijk de complete lijn BIRZMAN fietsgereedschappen en BES-T en GLORY bodycare producten.

  Op afspraak via de Merida dealer kunnen testride's gemaakt worden op een selectie fietsen vanaf €2.500,- Informeer naar de beschikbare testfietsen.
  Maar het M.E.C. is meer, het wordt ook steevast gebruikt door o.a. Gert Jakobs en gehuurd door bedrijven om hun presentaties te geven of te gebruiken als vertrekpunt voor een mountainbike ride of een mooie rit op de racefiets over b.v. de Posbank nabij Arnhem.
  Bij de Merida Pro-Shop, tref je meer high-end mountainbikes en racefietsen aan. Een Merida Pro-shop heeft altijd minimaal 10 fietsen vanaf €1.500,- in de showroom.

  En natuurlijk is de Merida Pro-Shop écht gespecialiseerd in deze high-end fietsen, hij kan jou echt aan de juiste Merida helpen.
  Voor goed advies, onderhoud en service ga je naar een Merida Pro-Shop in Nederland of België.
  Bij de Merida Premium-Shop, tref je een brede line-up mountainbikes, racefietsen en kale hybrides aan. Een Merida Premium-shop heeft altijd minimaal 15 fietsen vanaf €499,- in de showroom.

  En natuurlijk is de Merida Premium-Shop écht gespecialiseerd in de brede collectie fietsen, hij kan jou echt aan de juiste Merida helpen. Van kinderfiets, mountainbike tot E-bike.
  Voor goed advies, onderhoud en service ga je naar een Merida Premium-Shop in Nederland of België.
  Bij de Merida Regular Shop, kun je terecht voor advies en aanschaf van je Merida, en ook voor alle onderhoudsbeurten. Deze dealer heeft een zelf geselecteerd assortiment Merida fietsen in de winkel staan waar je uit kan kiezen. En natuurlijk kan het model van jouw keuze altijd bestellen, mocht hij deze niet hebben staan.
  Voor goed advies, onderhoud en service ga je naar een Merida Regular-Shop in Nederland of België.