BES-T Amino Endurance

BES-T Amino Endurance crème

Amino Endurance zorgt er voor dat je lichaam in optimale staat is voor het leveren van langdurige inspanningen. Tijdens zware trainingen en wedstrijden zorgt de opbouw van melkzuur en ammoniak voor verzuring en daardoor mindere prestaties. Ook wordt spierweefsel van nature afgebroken tijdens inspanning, eiwitten die bestaan uit aminozuren zorgen weer voor de opbouw van spierweefsel.

De BES-T Amino Endurance crème maakt gebruik van de Amino Patch technologie die helpt je spieren te beschermen tegen de ophoping van lactaat, de voornaamste reden van uitputting.

Het voordeel van het gebruik van aminozuren in de crème is dat je ze vrijwel direct voelt werken. Via de spieren komt het direct in het bloed terecht. De crème maakt het mogelijk om precies de spieren te behandelen die van belang zijn voor jouw prestatie. Dit is effectieven dan het innemen van tabletten waarbij de werking via het spijsverteringskanaal over het gehele lichaam wordt verdeeld.

Tip: Je kan ook Amino Power en Amino Endurance combineren voor een combinatie van uithoudingsvermogen en explosiviteit!

Gebruik: 20 minuten voor de inspanning in voldoende mate aanbrengen op de gewenste lichaamsdelen (voor fietsers en lopers de benen). Inmasseren tot de crème volledig in de huid is getrokken en de witte kleur verdwijnt.

€ 29,95

Specificaties


Bestellen

Voor 15.00 uur besteld, morgen geleverd.

Op voorraadBijpassend